Golvslipning Solna

Nytt golv – utan att köpa nytt | 08-735 04 60

Tjänster

Övriga tjänster

Oljning av trägolv

När vi har slipat ditt golv hjälper vi dig med efterbehandlingen underhållet i form av oljning. Vi bestämmer vi vilken typ av golvvård som passar bäst för just ditt golv: olja vax eller någon annan variant. Vi använder endast skonsamma och miljövänliga golvvårdsmetoder. Detta innefattar rengöring med skurmaskin, oljemassering med mera. Med hjälp av rondeller, moppar och trasor fräschar vi upp ditt gamla trägolv så att det får en ny fräschör, utan att för den skull tappa sin gamla klassiska patina.

Slipning av sten och betonggolv

Vi utför även slipning av sten- och betonggolv. Detta är faktiskt möjligt med dagens moderna, starka maskiner och många företag och offentliga inrättningar har dragit nytta av denna tjänst.

Med hjälp av slipmaskin med diamantsegment får vi fram en slät och vacker yta på det hårda golvet. Vi har kompetens utrustning för såväl våt- som torrslipning. Dessutom  slipar vi trappor i natursten.

Övrig golvvård

Vi behärskar inte bara vård av gamla trägolv.  Vi tar även hand om ditt golv av plast, linoleum, gummi och de flesta tänkbara golvmaterial.  Alltid med moderna och miljövänliga metoder.

Mattvätt och möbeltvätt

Vår tvättmetod är mycket omtyckt och har fått högsta betyg i internationell konkurrens.

Vi arbetar med vår egen metod Ångtvättbilen och rengör mattorna med mattvättmaskinen Dynamite 2000, en av de bästa modellerna på dagens marknad. Vi tvättar även möbler med denna maskin, enda skillnaden är att vi byter munstycke.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av golvvård eller någon annan av våra kompetenta tjänster!

 

Nytt fräscht golv med golvslipning!